Nieuws


VAKANTIE/NASCHOLING: De praktijk is vanaf maandag 8 t/m vrijdag 26 augustus 2022 gesloten in verband met vakantie. De waarneemgroep neemt waar. Het waarneemschema vindt u op de pagina vakanties.


NIEUWE VASTE HUISARTS: Irene Dek stopt per 6 augustus als huisarts in de praktijk. 1 september zal een nieuwe vast huisarts haar werk op dinsdag en vrijdag overnemen. Dokter van den Berg werkt op maandag, woensdag en donderdag.

NIEUWE DOKTERSASSISTENTE: Eva van der Kroon gaat per 1 oktober 2022 haar werkzaamheden op een andere praktijk uitbreiden en zal ons daarom verlaten. Séwan Muradian zal haar werk op maandag, dinsdagmiddag en donderdag overnemen.


Online Service: vanaf 1 juni 2018 kunt u een aantal zaken zelf online regelen. Dit verloopt via een beveiligde web omgeving. Via het patiëntenportaal kunt u zelf een afspraak maken op de daarvoor beschikbare tijden, herhaalrecepten aanvragen en medische vragen stellen via een e-consult. Om gebruik te kunnen maken van het patiëntenportaal dient u een account aan te maken. Klik op online service voor het aanmaken van een account.


Corona vragentest


https://www.thuisarts.nl/vragentest/coronaPOH-S/DIABETES ZORG: mei 2020: Er is enige wisseling geweest in wie en op welke dagen deze zorg wordt geleverd. De zorg gaat weer terug naar de huisarts. U kunt daarvoor een afspraak maken op het reguliere spreekuur.


 

 

 


  • GRIEPVACCINATIES De uitnodiging kunt u in de 1e helft van oktober verwachten.
  • Esther Steenbergen heeft 26 april een lintje gekregen van de burgemeester voor haar jarenlange trouwe vrijwilligerswerk in het Ronald Mc Donaldhuis; een huis waar ouders van in het ziekenhuis opgenomen kinderen kunnen slapen. Gefeliciteerd Esther!

 

  • De huisartsengroep die waarneemt bij afwezigheid bestaat uit Gerrit Boersma (DEO NEO), Andries Jonkhoff en Lisa Dijckmeester en Joost van der Hart (Haart van Haarlem).
  • Per 25 mei 2018 is de wet AVG van toepassing. Dit betreft een nieuwe privacywetgeving in de hele Europese Unie (EU). Deze vervangt de wet bescherming persoonsgegevens. Praktisch gevolg is dat ons mailadres huisartsvandenberg@kpnmail.nl niet meer te gebruiken is voor communicatie met patiënten. In plaats daarvan kunt u een account aanmaken in het patiëntenportaal en gebruik maken van de berichtenservice.