NieuwsDe website is vernieuwd. Mocht u iets missen, dan horen we dat graag.


Workshops vitaliteit

Een goede gezondheid begint bij gezond leven.


U kunt zich opgeven voor een workshop bij de assistente. 


Dinsdag 9 januari 2024 15-17 u Dietiste Angela Kranendonk van Dietetiek De Winter komt een workshop geven over: voeding, bewustwording, mindfull eten.Dinsdag 13 februari 2024 15-17 u Introductie critical alignment door Lineke Verrips. Critical alignment is een yogavorm, waarbij de aandacht zich richt op herstel van lichaamshouding die verstoord is geraakt door spanning, stress en blessures. Er zal bewogen worden op een matje op de grond. Het is daarom fijn om gemakkelijke (sport)kleding te dragen. Ervaart u klachten door spanning en stijfheid of rugklachten dan kunt u overwegen mee te doen met deze workshop en zich aanmelden bij de assistente.


7 november 2023: 15-17 u is er een workshop georganiseerd met als thema hoe krijg ik grip op het veranderen van mijn leefstijl. De workshop is gegeven door Krista Hoogink, leefstijlcoach van Kriskracht.


Dinsdag 5 maart 2024 15-17 u komt hier een vervolg op. Stress bleek een grote rol te spelen bij gezondheidsbeleving. Daar gaan we dieper op in. Stress door ziek zijn en ziek worden van stress. Krista Hoogink, leefstijlcoach van Kriskracht zal deze workshop begeleiden.

U kunt zich aanmelden bij de assistente.


Dinsdag 19 maart 2024 15-17 u Dietiste Angela Kranendonk van Dietetiek De Winter komt een workshop geven over: voeding, bewustwording, mindfull eten.Dinsdag 2 april 2024 15-17 u Bewegen met garmin sporthorloge. We hebben 6 horloges beschikbaar. Deze zullen we individueel installeren. Daarna gaan we 30-60 minuten wandelen met de huisarts en Krista, de leefstijlcoach. U kunt het horloge een periode lenen. Vervolgens gaan we de gegevens evalueren om meer zicht te krijgen op hoe en wanneer u beweegt.


In de toekomst willen we dieper ingaan op de invloed van ademhaling met Remco van Rijn, fysiotherapeut.

Ook zullen we stilstaan bij slaap en nachtrust. En we willen aandacht besteden aan ouder worden.Vakantie / nascholing

Vanwege vakantie is de praktijk gesloten van maandag 23 oktober t/m vrijdag 27 oktober 2023. De waarneemgroep neemt waar. Het waarneemschema vindt u op de pagina vakanties.


Griep- en pneumokken vaccinatie

De vaccinatierondes zijn inmiddels voorbij.

Er zijn nog vaccinaties beschikbaar. Mocht u nog een vaccinatie willen, neem dan contact op met de assistente.


Ziekte assistente

Zoals u misschien gemerkt hebt is Jumane Al Jiryan enige tijd afwezig door ziekte. Esther Steenbergen werkt daarom alle ochtenden. Om alle werkzaamheden te kunnen doen zijn we daarom tijdelijk vooral telefonisch bereikbaar tot 11.00 u. Daarna zijn we natuurlijk wel bereikbaar voor spoedgevallen. Dank voor uw begrip.


De praktijk is voorlopig gesloten voor nieuwe inschrijvingen


Vaste huisarts op dinsdag en vrijdag: Lennart Tonneijck.


Co-assistent 3-4x/jaar zal een co-assistente op de praktijk aanwezig zijn gedurende 6 weken. Een co-assistent de studie geneeskunde afgerond en doet zo praktijkervaring op.


POH-S/DIABETES ZORG: mei 2020: Er is enige wisseling geweest in wie en op welke dagen deze zorg wordt geleverd. De zorg gaat weer terug naar de huisarts. U kunt daarvoor een afspraak maken op het reguliere spreekuur.


Om er achter te komen of het nodig is een afspraak te maken bij de huisarts kunt u eerst kijken op: 'Moet Ik Naar De Dokter?'  U kunt dan zelf nagaan of een afspraak wel nodig is.


De huisartsengroep die waarneemt bij afwezigheid bestaat uit Gerrit Boersma (DEO NEO), Bob van Kuik (opvolger Dr Jonkhoff) en Lisa Dijckmeester en Joost van der Hart (Hart van Haarlem).


Per 25 mei 2018 is de wet AVG van toepassing. Dit betreft een nieuwe privacywetgeving in de hele Europese Unie (EU). Deze vervangt de wet bescherming persoonsgegevens. Praktisch gevolg is dat ons mailadres huisartsvandenberg@kpnmail.nl niet meer te gebruiken is voor communicatie met patiënten. In plaats daarvan kunt u een account aanmaken in het patiëntenportaal en gebruik maken van de berichtenservice.

Voor een afspraak of visiteaanvraag belt u

023-5276868


Spoedlijn

023-5276868

kies dan -1-


BIG 3904683901